Antykwariat Epicki > NAUKI HUMANISTYCZNE > Antropologia i Etnologia > Przy polskim stole

Przy polskim stole

18,00 

Co jedli i pili nasi przodkowie, jak rozwijała się sztuka kulinarna? Groch ze słoniną, pieczone bażanty podawane w upierzeniu, dwulitrowe kielich do wina, a także niezwykłe przepisy kulinarne naszych prababek- to wszystko tworzy tysiącletnie dzieje polskiego stołu i kuchni.

1 w magazynie

Autor dziełaKrystyna Bockenheim
WydawnictwoDolnośląskie
SeriaA to Polska właśnie
Rok wydania2003
Wymiary195 x 140 mm
Ilość stron219
Numer ISBN83-7384-046-X
Typ okładkiTwarda
Stan obwoluty-
Stan ogólny książkiBardzo dobra
Uwagi techniczne

Co jedli i pili nasi przodkowie, jak rozwijała się sztuka kulinarna? Groch ze słoniną, pieczone bażanty podawane w upierzeniu, dwulitrowe kielich do wina, a także niezwykłe przepisy kulinarne naszych prababek- to wszystko tworzy tysiącletnie dzieje polskiego stołu i kuchni.

Książka z serii: „A to Polska właśnie”.

Odwiedź nas
ANTYKWARIAT INTERNETOWY - aktywny całą dobę: 24/7
email: antykwariatepicki@op.pl


Możesz też zadzwonić
666 604 676

Regulamin sklepu | Polityka prywatności